Kuinka käyttää eturauhasen hierontalaitetta oikein

- 2021-12-04-

Eturauhastulehdus ja muut sairaudet ovat yksi ihmisen normaaleista fysiologisista sairauksista. Etenkin keski-iässä ja vanhuudessa "yhdeksän kymmenestä miehestä" viittaa eturauhassairauksiin. Kuitenkin viime vuosien elämäntapojen muutosten myötä eturauhassairauden ilmaantuvuus on yhä nuorempi. Ihmisillä, joilla on ollut eturauhassairaus, on oltava syvä ymmärrys. Kun virtsaaminen on kiireellistä, on mahdollista virtsata jonkin aikaa. Jos et pysty virtsaamaan, haluat virtsata vähän. Vaikeissa tapauksissa sinulla voi jopa olla virtsaamisvaikeuksia, hematuriaa ja muita oireita. Onko eturauhasen hieronnasta hyötyä eturauhasen terveydelle?
Eturauhasta hieromalla se voi tyhjentää eturauhasen nestettä, poistaa tehokkaasti tulehduksellisia aineita, nopeuttaa verenkiertoa ja parantaa eturauhasen elinvoimaa; lisäksi eturauhasen hierominen voi myös stimuloida miesten "G-pistettä" ja saada mahdollisuuden saavuttaa "etukorkeus". Mutta kuinka käyttää eturauhasen hierontalaitetta oikein? Seuraavaksi selitän sinulle tämän ongelman yksityiskohtaisesti.
1. Tyhjä jakkara
Muista tyhjentää uloste ennen käyttöä. Jos sitä ei tyhjennetä, sen jälkeen kun hierontalaite on mennyt peräaukkoon, suolen liike lisääntyy ja huonosti hallitut ihmiset voivat ulostaa hieronnan aikana, mikä ei ole hygieniaa.
2. Puhdista eturauhasen hierontalaite
Pyyhi ja desinfioi 75 % alkoholilla ja huuhtele sitten puhtaalla kuumalla vedellä; tai desinfioi suoraan kuumalla vedellä, koska SU-hierontalaitteen runko on valmistettu 304 ruostumattomasta teräksestä, joka ei pelkää korkeaa lämpötilaa, kun taas silikonipallo ja sähköpallo on suositeltavaa pyyhkiä ja desinfioida alkoholilla. Lopuksi Kuivaa sitten varovasti pyyhkeellä tai pehmeällä liinalla. Muistutus, vesijohtovettä ei suositella suoraan puhdistamiseen, vesijohtovesi sisältää bakteereja ja lämmin vesi on parasta.
3. Käytä voiteluainetta tai lääketieteellistä vaseliinia
Ennen eturauhasen hierontalaitteen käyttöä levitä U-muotoiseen renkaaseen, hierontapalloon ja hierontalaitteen peräaukon ympärille vartalovoiteluainetta tai vaseliinia, mikä voi vähentää kitkaa ja edistää hierontavaikutusta. Voiteluaine on välttämätön, mutta silikonipohjaisen kosteuttavan panssarin käyttö on kielletty ja hierontaöljyn, käsivoiteen yms. käyttö voiteluöljynä on kiellettyä.
4. Aseta hierontalaite ja aloita hieronta
Hierontalaite ei voi rajoittaa asentoa, valitse vain sinulle sopiva asento. Työnnä sitten hierontapallo varovasti takakentälle suuntaan, joka noudattaa kehon kaarevuutta. Älä käytä raakaa voimaa. Kun asetat sen puoliväliin, supista sulkijalihas (eli peräaukon levator), ja hierontapallo paikantaa automaattisesti eturauhasen. Tunnet virtsaamisen, kun asetat sen ensimmäisen kerran, mikä on normaalia.
Jotkut uudet tulokkaat, jotka käyttävät eturauhasen hierontalaitetta, kertovat tuntevansa, että kun hierontapallo työnnetään peräaukkoon, tuntuu aluksi vierasesine. Jos tunnet vierasesinettä, on suositeltavaa tehdä hengitysharjoituksia tässä vaiheessa: hengitä hitaasti sisään noin 4-8 sekuntia ja pidä painettuna noin muutama sekunti, sitten hengitä hitaasti ulos noin 4-8 sekuntia, rentoudu ja keskity tunteesta. Ärsytyneellä alueella 10 minuutin hengityksen jälkeen, kuten edellä on kuvattu, vieraskappaleen tunne häviää vähitellen.
5. Hierontaan tulee kiinnittää huomiota
Aloittelijat voivat istua pehmeällä tuolilla tai sohvalla ravistaakseen vartaloaan varovasti alussa, jotta hierontapallo pääsee helposti tunkeutumaan; se voi kävellä normaalisti, mennä ylös ja alas portaita ja jopa juosta, pelata palloa ja parisuhdetta. Hieronnan jälkeen on suositeltavaa virtsata välittömästi (jotta tulehdukselliset aineet saadaan poistumaan ajoissa). Lisäksi "huippukorkeutta" tavoittelevien ystävien tulee olla varovaisia, etteivät he kiirehdi nauttimaan ja laiminlyödä käyttöaikaa. Heidän tulisi edetä askel askeleelta, saada terveyttä hieronnassa ja sitten pitää hauskaa.
6. Keräys ja varastointi.
Käytön jälkeen voit puhdistaa hierontalaitteen lämpimällä vedellä, alkoholilla tai antibakteerisella saippualla, sitten huuhdella lämpimällä vedellä ja lopuksi pyyhkiä kuivaksi pyyhkeellä tai pehmeällä liinalla. Kuivumisen jälkeen laita hierontalaite säilytyspussiin ja aseta se viileään ja kuivaan paikkaan.

Lopuksi muistutus siitä, että eturauhasen hierontaa ei saa tehdä liikaa, suositeltu hierontatiheys on 1-3 kertaa viikossa, 1 tunti kerrallaan. Hierontavaikutus on paras, kun eturauhasen nestettä poistuu virtsaputkesta joka kerta.